Kontakta mig, så berättar jag mer vad din webbshop kan göra

Ökad försäljning börjar på din nya webbshop

Dina kunder kan inte vänta på att se din nya webbshop. Säg adjö till tekniskt krångel och andra irritationsmoment som får kunderna att surna. Låt dem istället välkomnas av en responsiv hemsida som är ”creme de la creme” i alla avseenden – från blixtsnabb webbshop till knivskarp design. Vi löser hela paketet åt dig.

Vår webbshop är det självklara valet för dig som vill ha:

  • Ett tryggt och säkert system som är enkelt att använda sig av
  • Möjligheten att lägga till befintliga betallösningar som Payson, Klarna, Paypal mm.
  • Fullständigt ägande av hela e-butiken
  • Möjligheten att bygga ut, förändra och lägga till när du vill

Woocommerce – sätt igång direkt

Det finns många anledningar varför vi använder oss av Woocommerce. Förutom att vara den populäraste pluginnen i WordPress, är Woocommerce också fantastiskt anpassningasbar och friare än många andra lösningar. Men kanske viktigast av allt: Du kan börja med din försäljning direkt.

Därför tycker jag om att jobba med webbshop

Webbshopar är otroligt kraftfulla och kan på egen hand sköta hela företags onlineförsäljning. Jag tycker om utmaningen som ligger i att hålla kvar kunden genom hela säljprocessen. Därför är jag alltid mån om att underlätta den processen så mycket som möjligt, från det att man letar efter varor till att man slutfört köpet.

Det råder inget tvivel om att online-handeln går som tåget. Både jag och många kunder har blivit förvånade över hur pass mycket deras försäljning ökat i samband med lansering av deras webbshop. Som exempel ökade en kund sin försäljning med fem gånger mer än tidigare. Och i den procenten finns många återkommande kunder, vilket får en webbshop att blomstra.