Kontakta mig – jag vill gärna berätta mer om videoannonsering

Videoannonsering som berör din målgrupp tusen gånger om

TV-reklam är dyrt, så är det bara. Men det är ju så fruktansvärt bra. Rörlig bild kan göra vilket budskap som helst lika laddat som dynamit. Bli inte missmodig. Videoannonsering via digitala kanaler som Youtube, med över en miljard besökare varje månad, är nämligen varje annonsörs dröm. Här får du större räckvidd än TV och betalar dessutom bara för din målgrupp.

Vi erbjuder videoannonsering som hjälper dig att exponera ditt varumärke och marknadsföra dina produkter eller tjänster för din målgrupp på digitala videokanaler. Det betyder att vi:

  • Sköter all planering för dina kampanjer
  • Bistår med tydlig statisk i form av månatliga rapporter
  • Tar hand om all annonsering på Youtube och liknande sajter

Bli riktigt specifik

Vem ska se dina annonser? Med vår videoannonsering kan vi hitta din målgrupp, så att rätt person får se rätt budskap. Sedan får du detaljerad geografisk och demografisk statistik över dina tittare. Något som är guld värt, inte minst för framtida kampanjer.

Därför tycker jag om att jobba med videoannonsering

Om en bild säger mer än väldigt många ord, så säger en video än en hel novell. Att nå fram med visuell bild/video gör att ett budskap ”sjunker in” på ett väldigt effektivt sätt hos personer som söker efter en vara eller tjänst. Personen ser i rörligt media vad man får helt enkelt. Det är denna effekt hos videoannonsering som motiverar mig, eftersom jag vet hur kraftfull den är när rätt video når rätt ögon.

Jag har jobbat med videoannonsering åt både mindre företag, men även världsledande aktörer. Hittills har jag aldrig varit med om att någon har upplevt att deras videokampanj har varit ”misslyckad”. Lärdomen är enkel: Det gäller att vara noga med sitt budskap, sin publik (kön, ålder & intressen) och geografin. Då kommer man lyckas. / Isaac – din Expert på videoannonsering