Kontakta mig, så återkommer jag med en SEO-analys

Ökad synlighet. Fler affärer. Effektivare sökmotoroptimering.

Gjorde du ditt senaste köp från sida två eller tre på Google? Inte vi heller. Att vara synlig på sökmotorerna och hålla hög rakning blir allt viktigare, inte minst för dina affärer. Därför behöver du en partner som ser till att du hamnar högt upp i sökresultaten där dina kunder finns, och stannar där.

Vi är experter på sökmotoroptimering och erbjuder smarta SEO-paket som:

  • Hjälper dig att stiga och hålla position på sökmotorerna med ett långsiktigt tänk
  • Inkluderar månadsrapporter med tydlig statistik för din SEO
  • Bygger på noggrann webbplatsoptimering och analys
  • Ständigt är up to date med de senaste förändringarna på sökmotorerna

Explosion av sökningar med fokus på köp

Ungefär 90% av alla köp börjar på en sökmotor. Och med allt fler mobila enheter ökar sökningarna lavinartat. Att synas i Googles ”vanliga” eller ”organiska” träfflista är därför utan tvekan den absolut mest effektiva marknadsföringsmetoden idag, men också i framtiden.

Därför tycker jag om att jobba med sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är som en lek där reglerna ständigt förändras. Denna förändring driver mig att hela tiden vara med i matchen eftersom jag älskar nya utmaningar. Förändringarna gör också branschen otroligt spännande med oändliga utvecklingsmöjligheter. Personligen gillar jag blandningen av webbplats­optimering, analys och den ständiga utvecklingen och förnyelsen som vanligtvis ingår i min arbetsdag som en SEO Expert & Analytiker på Smarter Marketing.

SEO är väldigt ”hands­on”. Många gånger har jag sett hur en kunds ranking på Google förändras från position 100 till position 1 under en dag, detta strax efter att vi gjort en on­page SEO optimering. Detta sin tur resulterar i att våra kunder får fler besökare och fler affärer.