Intresserad? Hör av dig, så berättar jag mer om AdWords

Hitta nya kunder med Google Adwords

Använder du dig av världens största plattform för annonsering? Google Adwords saknar jämlike när det gäller annonsering på nätet. Med miljontals sökningar varje sekund är Google också världens största marknadsplats. Därför behöver du göra dig synlig när potentiella kunder söker efter det du erbjuder. Det hjälper vi dig med.

När vi tar hand om din annonsering på Adwords får du:

  • Planering och utformning av kampanjer enligt dina mål
  • Tydliga och månatliga rapporter för din annonsering
  • Välskrivet och engagerade innehåll
  • Möjlighet att ändra din annonsering när du vill

En av byrå som har fått första pris i Googles Adwords-tävling

Vi har arbetat med Google Adwords i närmare 13 år nu. Under den tiden har vi blivit Certifierad Partner, utvecklat ett nära samarbete med Googles personal för Adwords och även mottagit förstapris av Google för att leverera toppresultat. Vi fortsätter så.

Därför tycker jag om att jobba med Google Adwords

Att jobba med Google Adwords är att jobba med resultat, och jag gillar verkligen resultat. Oavsett hur dessa resultat ser ut, om de är bra eller mindre bra, så går det alltid att göra förbättringar för att gå mot rätt riktning.

Något som jag uppmärksammat under tiden jag arbetat med Google Adwords är migrationen från datorer till mobilt. Jag har hela tiden försökt att följa med i den här ”flytten” och hjälpt våra kunder göra detsamma med mobilanpassade annonser. I många fall har den här annonseringen haft större effekt än vad jag först hade trott. Det understryker bara hur Google hela tiden ser till att sin annonsering är så relevant som möjlig och hur den, i kombination med tydlig strategi, får bra utfall. / Isaac – din AdWords-Expert