Kontakta mig om du vill ha hjälp med Bing Ads

Syns där du minst anar det – välj effektiv Bingannonsering

Vi ska säga som det är: Bing och Yahoo kan inte jämföra sig med Googles sökannonsering. Är då sökannonsering på Bing lönlöst? Det beror på din strategi och dina mål för din marknadsföring. Även om sökningarna är färre (miljontals) på Bing och Yahoo, bör du synas när potentiella kunder söker på det du erbjuder. Vi hjälper dig med det.

Vår annonsering på Bing ger dig:

  • Effektiv annonsering på båda sökmotorerna Bing och Yahoo
  • Utförliga och kontinuerliga månatliga resultatrapporter
  • Utformning av kampanjer som kan importeras från Google Adwords
  • Engagerande textinnehåll baserat på dina marknadsföringsmål

Välj certifierade Bing-experter

Slipp lära dig ett komplicerad annonseringsplattform. Vår personal utbildas kontinuerligt av Microsoft och är också certifierade. Dessa individer har också samma kompetens och cetifiering inom Google AdWords, så att din annonsering på båda annonsplattformer kan bli så effektiv som möjligt.

Därför tycker jag om att jobba med Bing Ads

Bing är i mångt och mycket som Google. Som exempel kan man importera sina Google-kampanjer man har direkt till Bings system. Fördelen med dessa sökmotorer är ju såklart att man syns när det betyder som mest: När någon söker efter de tjänster eller produkter man erbjuder.
Dessutom är det ju utvecklande att utbildas och certifieras av Microsoft för att förbättra sin annonsering.

Bing är en väldigt liten sökmotor i Sverige och ungefär 3 % av våra sökningar görs här. Men trots det blygsamma antalet är det fortfarande sökningar, och det får man inte får glömma bort. Jag har sett effekten av kunder som fått ”heta leads” eller rent av direktförsäljning av att just använda Bingannonsering. Sådana resultat visar återigen att alla sökningar är viktiga sökningar. / Isaac – din Expert på Bing Ads