Kontakta mig, så snackar vi mer om annonsering på sökmotorer

Sökannonsering på sättet du bör synas – mitt framför kunderna

Potentiella kunder söker. Du erbjuder. Och vi ser till att dina annonser syns vid rätt tillfälle. Det gör vi med en kraftfull sökannonsering på sökmotorerna Google och Bing i form av engagerande textannonser. Med oss får du hjälp från utformning till optimering av dina annonser för att nå bästa möjliga resultat. Enkelt va?

När vi tar hand om din sökannonsering får du:

  • Tydlig strategi för dina kampanjer
  • Välskrivna och engagerande annonser
  • Utförliga och kontinuerliga månatliga resultatrapporter
  • Möjlighet att ändra dina kampanjer när du vill

Lägg din annonsering i trygga händer

Din annonsering är otroligt viktigt för ditt företag. Därför utbildar vi ständigt våra Sökexper i Google Adwords och Bing fler gånger varje år. Vi är dessutom certifierad Google Partner och faktum är att vi vann första pris av Google* på grund av att vi levererade toppresultat under andra kvartalet 2016.

Därför tycker jag om att jobba med sökannonsering

Med sökannonsering får man oftast tänka utanför boxen, skapa annorlunda innehåll och komma på nya idéer & strategier för att förbättra slutresultaten. Att hitta nya lösningar på problem är något jag brinner för. Därför trivs jag som fisken i vattnet när det finns frågetecken att räta ut och förbättringar att göras.

Det finns trafik till hemsidor, och sedan finns det relevant trafik. Denna visar besökare som är intresserade av vad man faktiskt erbjuder. Jag har hört från många av våra kunder att deras försäljningen har ökat drastiskt sedan de satte igång med sökannonsering, vilket visar vilket kraftfullt verktyg det faktiskt är. Dessutom ger den detaljerade statistiken förslag på ständiga förbättringar för att öka försäljningen ytterligare. Möjligheterna är oändliga.

/ Isaac – din Expert på Sökannonsering