Kontakta mig så berättar vi mer om möjligheterna på LinkedIn

Fokusera på B2B – välj effektiv content marketing på LinkedIn med oss

Utmaningen:

LinkedIn är inte som alla andra sociala medier. Och kanske är det just den föreställningen som gör att en del inte lyckas med sin marknadsföring här. Med fokus på B2B, karriär och affärsnytta missar många företag den unika möjligheten som LinkedIn utgör i en effektiv strategi för content marketing.

Vad vi gör:

  • Skapar konto eller hanterar befintligt konto
  • Lägger upp strategi för content marketing och analyserar din målgrupp
  • Skapar content och marknadsför det som ”sponsored post”, ”posts” och andra annonser

Socialt Medie som fokuserar på affärer

I dagsläget finns det ca 433 miljoner användare på LinkedIn. Här finns också världens största databas av yrkesindentiteter. Denna rika databas ger inte bara företag en unik möjlighet att rekrytera, men också att framgångsrik annonsera för ultra-specifika målgrupper.

Microsoft har också insett nyttan av LinkedIn. Därför köpte mjukvarojätten bolaget för hela 217 miljarder kronor. Det är en affär som bidrar till det sociala mediets tillväxt och som ger dess annonsplattform en rejäl skjuts.

Därför tycker jag om att jobba med Sociala Medier

Det är så otroligt omväxlande att arbeta med Sociala Medier. Jag gillar att man kan nå ut till rätt människor omgående. Man kan posta och få en reaktion nästan direkt. Jag har använt alla de större Sociala Medierna sedan de startade och eftersom jag är så nyfiken så prövar jag alla nya Sociala Medier så fort jag ser dom.

När jag hjälper våra kunder med att synas i Sociala Medier så inser man ganska snabbt att man kan få en hel del effekt med ganska små medel sålänge man är kreativ. Det är kul när man prickar rätt med budskap och målgrupp också för man ser hur engagemanget ökar direkt.

/Kicki – din Expert på Sociala Medier