Kontakta mig så berättar vi mer om möjligheterna med Instagram

Få kreativt content och annonser i tusentals flöden på Instagram

Utmaningen:

Marknadsföring på Instagram är relativt nytt. Därför upplever en del företag att det är svårt att komma igång med sina kampanjer och veta vad som verkligen fungerar. En annan utmaning är formatet, som helt och hållet bygger på en visuell upplevelse, där bild och video måste förmedla budskapet på ett kärnfullt sätt.

Vad vi gör:

  • Skapar Instagramkonto och lägger upp strategi för marknadsföring
  • Postar varumärkesbyggande content, video och bilder, på ditt konto
  • Postar annonser i flödet hos miljontals instagram-användare

Användarkärt och snabbt växande medie

Instagram har dubbelt så många användare som Snapchat och Twitter tillsammans. På endast 10 månader ökade fotoappen med hela 100 miljoner användare och passerade samma år en halv miljard användare. Och dessa användare är inte passiva. Endast i USA är ca 1/3 av alla användare aktiva varje månad på Instagram. Dessutom är konsumenter generellt sett positiva till annonser i sitt flöde.

Därför tycker jag om att jobba med Sociala Medier

Det är så otroligt omväxlande att arbeta med Sociala Medier. Jag gillar att man kan nå ut till rätt människor omgående. Man kan posta och få en reaktion nästan direkt. Jag har använt alla de större Sociala Medierna sedan de startade och eftersom jag är så nyfiken så prövar jag alla nya Sociala Medier så fort jag ser dom.

När jag hjälper våra kunder med att synas i Sociala Medier så inser man ganska snabbt att man kan få en hel del effekt med ganska små medel sålänge man är kreativ. Det är kul när man prickar rätt med budskap och målgrupp också för man ser hur engagemanget ökar direkt.

/Kicki – din Expert på Sociala Medier