Öka möjligheterna på Facebook. Hör av dig till mig

Lyft din marknadsföring på Facebook, slipp allt krångel

Utmaningen:

Marknadsföring på Facebook handlar om mycket mer än att jaga ”likes”. På din företagssida presenterar du ditt företag för tusentals kunder och därför bör allt innehåll, dina kommentarer och ditt ”visuella språk” stärka företagets varumärke. Dessutom bör det finnas livlig aktivitet i form av inlägg med video, tävlingar och liknande. Det är inget krav från oss, utan av dina besökare.

Vad vi gör:

  • Skapar ditt Facebook-konto åt dig eller tar hand om befintligt konto
  • Lägger upp en strategi och tar hand om din sociala närvaro
  • Skapar kreativt content/innehåll som: Bilder, tävlingar och appar
  • Bygger kampanjer och sköter din annonsering

Jätten ditt företag behöver

Facebook är världens största sociala media. I skrivandets stund finns det ca 1,3 miljarder användare på Facebook. Du som är snabb i huvudräkning har redan listat ut att det är ca 20 % av jordens befolkning. Här i Sverige finns det ungefär 5,5 miljoner användare.
Inte nog med det, Facebook har också lyckats bygga upp en enorm annonseringsplattform där video och annat innehåll driver massvis med trafik – här snackar vi potential för marknadsföring!

Därför tycker jag om att jobba med Sociala Medier

Det är så otroligt omväxlande att arbeta med Sociala Medier. Jag gillar att man kan nå ut till rätt människor omgående. Man kan posta och få en reaktion nästan direkt. Jag har använt alla de större Sociala Medierna sedan de startade och eftersom jag är så nyfiken så prövar jag alla nya Sociala Medier så fort jag ser dom.

När jag hjälper våra kunder med att synas i Sociala Medier så inser man ganska snabbt att man kan få en hel del effekt med ganska små medel sålänge man är kreativ. Det är kul när man prickar rätt med budskap och målgrupp också för man ser hur engagemanget ökar direkt.

/ Kicki – din Expert på Sociala Medier