Kontakta mig om du vill synas på sociala medier

Därför tycker jag om att jobba med Sociala Medier

Det är så otroligt omväxlande att arbeta med sociala medier. Jag gillar att man kan nå ut till rätt personer omgående i deras ”sfär”. Man kan posta och få en reaktion direkt i realtid. Jag har använt alla de större sociala medierna sedan de startade. Och eftersom jag är född med en obotlig nyfikenhet prövar jag alla nya så fort jag får chansen.

När jag hjälper våra kunder med att synas i sociala medier inser jag ganska snabbt att man kan få effekt med ganska små medel, så länge man är kreativ. Det är kul när man prickar rätt med budskap och målgrupp, inte minst på grund av det engagemang som följer därefter. Go viral!

/Kicki – din Expert på Sociala Medier

Viral, banal eller skandal? Väck känslor via dina sociala medier

Hur använder du dig av sociala medier? De flesta pratar om sociala medier och vikten av att synas i dem om man vill nå framgång. Men hur ska man som företag använda sig av sociala medier för att marknadsföra sig och nå sin målgrupp? Först och främst behöver du en strategi med tydliga mål, en för varje socialt media. Här kommer vi in i bilden.

  • Vi sätter upp konton i större sociala medier som: Facebook, Instagram, Snap Chat, LinkedIn mfl.
  • Skapar appar i olika sociala medier
  • Bygger kampanjer med specifika mål som, till exempel tävlingar
  • Stärker ditt varumärke med kreativt innehåll

Kampanj utanför ramarna

I det stora hela är sociala medier bara en kanal. Att vi gillar vissa kanaler mer än andra beror på tycke och smak. Därför lägger vi alltid vikten själva budskapet. För oss är en lyckad kampanj en som tar sig utanför själva mediet när folk pratar om dina bilder, inlägg och innehåll. Det är sådan kampanj vill vi skapa åt dig.

Kontakta oss så hjälper vi dig