Kontakta mig om du vill veta mer om mobil marknadsföring

Så hamnar din mobila marknadsföring i kundens händer

”Mobilen först” är inte en förändring vi väntar på, den har redan skett. Idag gör vi nästintill allt med våra mobila enheter och det görs fler sökningar mobilt än via dator. På mobilen fattas också viktiga beslut i en kunds köpresa på bara några sekunder. Dessa små ”micro-moments”, som Google kallar dem, sker för det mesta på mobilen och börjar med en enkel sökning. Syns du på en sådan sökning?

Vår mobila marknadsföring ser till att din annonsering är tipp topp på alla mobila enheter, oavsett skärmstorlek eller operativsystem.

Få effektiv spridning genom:

  • Sökannonsering – Vi ser till att dina annonser syns på alla typer av mobila enheter och datorer.
  • Display – Dina annonser syns på webbplatser som är anpassade för mobiler
  • Appar – Gör din annonsering synlig i miljontals appar för iOS och Android

Mätbar framgång

Vi älskar siffror. Därför ger vi dig tydlig statistik för dina mobila annonser. Som exempel kan vi mäta hur många som faktiskt ringer dig i annonser där du väljer att inkludera ett telefonnummer. Du får allt i en och samma rapport, smidigt va?

Därför tycker jag om att jobba med mobil marknadsföring

Mobil marknadsföring är ju något som verkligen har exploderat de senaste åren och det ökar hela tiden. Det ligger mig varmt om hjärtat då jag och min egen omgivning, precis som många andra, själva är så ”mobilsökande”. Utvecklingen som jag sett under de sju åren som jag jobbat med mobil marknadsföring övertygar mig bara ännu mer om att det är framtidens marknadsföring.

Effekten av mobil marknadsföring är enorm. Detta på grund av att vi är mer mobila än någonsin; med våra mobila enheter med oss hela tiden och dessutom är vi otroligt aktiva på dem. Jag tycker att det är otroligt kul att hjälpa kunder med den här digitala kanalen och att göra de medvetna hur otroligt kraftfull den är när den används på rätt sätt.

/Isaac – din Expert på Mobil Marknadsföring