Kontakta mig, så berättar jag mer om din nya mediestrategi

Maximera din digitala marknadsföring 365 dagar om året

Vill du sluta gissa dig till en framgångsrik marknadsföring? Idag finns det lika många digitala kanaler för marknadsföring som ränderna på en zebra. Utmaningen ligger inte enbart i vilka kanaler som ska användas, men också hur de ska kombineras. Vi skapar en mediestrategi som ger dig full kontroll över vilka medier som ska köpas upp, hur din marknadsföring ska se ut och vad den faktiskt ger tillbaka.

Vår mediestrategi ger dig:

  • Ett helhetsgrepp om din marknadsföring 365 dagar om året
  • En och samma projektledare som tar fram din mediestrategi
  • Dynamisk marknadsföring som går att ändra när marknaden och kunderna gör det

Mer tid till ditt företag

Det finns så mycket här i livet som är roligare än marknadsföring (OBS inte enligt oss). Till exempel: Att lägga ner mer tid på ditt företag. Därför tar vi hand om alla dina säljsamtal, så att du slipper. Om du erbjuds något som är av värde presenterar vi det för dig.

Därför tycker jag om att jobba med mediestrategi

Jag är en person som älskar att utvecklas kontinuerligt. Klyschigt jag vet, men med det här jobbet kan jag göra det eftersom varje projekt blir en liten utmaning i sig och jag får skräddarsy lösningar för olika behov. Jag får även ha en tajt relation med mina kunder under resans gång och det är något som både jag och kunderna uppskattar enormt.

Marknadsföring är som att bygga ett hus. Man börjar med grunden för att sedan bygga vidare med väggar, tak och så vidare. Principen är egentligen densamma med marknadsföring. Först börjar man med en schysst funktionell hemsida som grund eftersom den är ditt skyltfönster som företagare. Sedan lägger man till en ”bas-marknadsföring”. Därefter följer varumärkesstärkande marknadsföring. Denna mediestrategi har visat sig vara framgångsrik för våra kunder och det är oerhört kul att se resultatet av vårt arbete.  /Markus – din Strateg och Projektledare