Kontakta mig, så berättar jag mer om fotografering

Välj fotografering som ger liv i företagets budskap

Alla delar i din marknadsföring behöver dra åt samma håll och tala samma språk. Hur är det med ditt visuella språk? Tyvärr gör många misstaget att satsa på ny design till deras hemsida, men glömmer fotografierna. När bilderna blir haltande blir kommunikationen med kunderna därefter.

Vi erbjuder fotografering som talar ditt visuella språk för:

  • Personalfoto
  • Miljöbilder/verksamhetsbilder
  • Produktfoto

Fotografierna tas snabbt och enkelt i dina egna lokaler eller på önskad plats.

Visuellt i fokus, från början till slut

För oss är helheten viktigast. Därför är vår fotograf med från första början när vi designar din nya hemsida. Det gör att bilderna lirar med resten av designen, är lättare att anpassa och stärker ditt varumärke.

Därför tycker jag om att jobba med fotografering

Foto involverar ett nära samarbete med människor för att kunna berätta en persons eller ett företags berättelse. Det är en utmaning, men också väldigt roligt. Under hela mitt yrkesliv som AD har foto alltid varit en ”hobby”. Att jag har fått jobba med denna ”hobby” på professionell nivå de senaste 5 åren har varit riktigt intressant och givande.

Det är kul när man ser resultat av bra bild på hemsida, LinkedIn med mera. När en kund berättar att det tagit en affär på grund av uppmärksamheten de fått av ny profil och bilder blir man glad! En genomtänkt grafisk profil och bildmaterial är inte allt, men det är en viktig pusselbit i att bygga och vårda ett varumärke.

/Stefan – din Fotograf