Kontakta mig om du behöver experthjälp på filmproduktion

Förstärk ditt budskap med professionell filmproduktion

Vi är alla vana att konsumera rörlig media. Faktum är många av dina kunder förväntar sig att se ditt budskap i video. Och det är inte så konstigt. Video och film aktiverar flera sinnen och kan beröra känslor hos tittaren som inget annat medie kan. Vi erbjuder filmproduktion med tydliga mål och ett kristallklart kärnbudskap som bidrar till en varumärkesstärkande upplevelse. Du nämner dina önskemål och vi gör det till film, så enkelt är det.

Vi hjälper dig gärna med filmproduktion som:

  • Animerad film
  • Live-sändnignar
  • Reklamfilm
  • Utbildnigsfilm

God vana att förstärka upplevelser

Är du ett litet eller stort företag som behöver hjälp med videoproduktion? Vi har skapat film i många olika format åt kunder som: Oriflame, Arbetsförmedlingen, PRV, Skanska, UNHCR/Ericsson, The Body Shop och många fler. Dessutom har vi marknadsfört dessa filmer via digitala kanaler som YouTube, Facebook och Instagram. Tillammans med vår videoannonsering blir din film skräddarsydd för just din målgrupp.

Därför tycker jag om att jobba med Filmproduktion

Jag tycker att det är kul att arbeta med video för att det är så fritt. Det är bara fantasin, och budget, som sätter gränserna. Video har alltid funnits med under hela min uppväxt, från att titta på tecknat till att använda pappas kamera. Nu när jag tittar tillbaka har de senaste tio åren efter mina universitetsstudier kretsat kring arbete med video. Att mitt jobb skulle bli så här kul hade jag ingen aning om som liten pojk.

Resultat för video kan mätas på olika nivåer. Det är enklaste att påvisa och härleda de kvantitativa resultaten i form av: Visningar, visade minuter, klickbenägenhet, ”blended search”, konverteringsgrad, försäljning etc. Men det finns också många kvalitativa resultat, till exempel ökad stolthet bland anställda, förhöjd förståelse och/eller lojalitet bland slutkunder och ibland till och med glädjetårar. / Martin – din Filmproducent