Sätt igång med e-postmarknadsföring redan idag – kontakta oss

E-postmarknadsföring B2C som genererar affärer

Tänk dig följande: Martin älskar italiensk mat. Men att stå och slita med en hemgjord pesto på fredagskväll är inte särskilt lockande. Plötsligt kom ett mail i hans inkorg med ”50 % på La Tratteria”. Gissa vem som just bokade ett bord på stans nyöppnade restaurang? Och allt är på grund av ett e-post.

Låt oss därför slå hål på den gamla myten om att e-postmarknadsföring inte fungerar. E-postmarknadsföring är fortfarande en kraftfull kanal inom digital marknadsföring som ger otroligt hög avkastning*, även om många inte tror det.

Vår e-postmarknadsföring för B2C hjälper dig som vill ha:

  • Utformning av kampanjer enligt dina marknadsföringsmål
  • Budskap som når ultra-specifika målgrupper baserat på demografi, geografi mm.
  • Tydliga rapporter med statistik som visar hur din kampanj går

Tekniken bakom din kampanj

Vi skräddarsyr inte bara dina mottagare, men även din kampanj. Så om du, till exempel vill erbjuda 20 % rabatt på en produkt, kan vi skapa en köpknapp i mailet som tar kunden direkt till erbjudandet på din hemsida. Vi har också utvecklat ett system som ökar öppningsfrekvensen för dina mail, så att fler får ta del av ditt budskap.

Nå rätt person med rätt budskap – E-postmarknadsföring för B2B

Har du hört talats om ”budskapets moment 22”? Det kallar vi problemet när man har rätt budskap för personen i åtanke, men man inte kan nå mottagaren. Eller när man har möjlighet att nå rätt mottagare, men saknar rätt budskap till personen. Utfallet är detsamma – budskapet går förlorat.

Vår E-postmarknadsföring för B2B löser det problemet. Visserligen heter det ”business to business”, men det är ju väldigt sällan som vi pratar med ett helt företag. I slutändan är det en person du vill nå med ditt mail. Den personen hjälper vi dig hitta, oavsett befattningsroll, bransch eller vilket land i Norden det gäller. Och det med rätt budskap.

Välj vår e-postmarknadsföring och få:

  • Skräddarsydda mottagare baserat på antal anställda, bransch, befattningshavarens roll mm.
  • Omfattande geografisk spridning, både i och utanför Sverige
  • Tydlig och överskådlig statisk hur dina kampanjer presterar

Innehåll som engagerar

Saknar dina mail innehåll? Givetvis bistår vi inte bara med den tekniska biten för att ge ditt budskap spridning, men också den engagerande biten – själva innehållet.