Hör av dig till mig om du behöver säljande texter

Säljande copywriting för människor och sökmotorer

Visste du att 8 av 10 endast läser rubriken på din text? Ja, det finns ingen brist på texter här i världen. Men det finns brist på texter som verkligen engagerar sina läsare. Din copy har också ett ännu viktigare syfte – att få läsning att övergå till handling. Detta genom att kunder kontaktar dig, bli mer medveten om ditt varumärke eller väljer att köpa dina produkter och tjänster. Vi hjälper dig med den biten.

Vår copywriting ger dig texter som är:

  • Säljande, tydliga och lättlästa
  • Sökmotoroptimerade för att synas bättre på sökmotorerna
  • Skrivna efter noggrann intervju med dig som kund
  • Ett perfekt komplement till din nya hemsida

Ditt budskap, din röst

Vi berättar alltid ditt budskap med din tonalitet. Därför skrivs texterna med “din röst”, språket ni använder som företag, för att effektivt kommunicerar med läsarna. Detta baserar sig på god kommunikation med dig som kund, intervju, noggrann research om din målgrupp och en hel del klurande.

Därför tycker jag om att jobba med copywriting

Jag älskar att berätta. Copywriting är för mig att berätta ett budskap som övertygar och får människor att se en bättre bild av sig själva. Utmaningen ligger i att fånga uppmärksamheten, sticka ut och att våga pröva det som ingen annan gjort. Hur kul är inte det?

Att se våra kunder effektivt kommunicera med sina kunder genom texterna jag skrivit är en mäktig känsla. Det förtydligar bara innebörden av hur viktigt det är med säljande copy. Min copy har bidragit till att besökare fyllt i formulär på våra kunders hemsidor, begärt offert, köpt tjänster och produkter, gjort så att deras landningssida topprankar på Google och mycket mer. Men kanske viktigast av allt: Den har skapat ett starkare varumärke åt kunden som är helt i enlighet med deras tonalitet.  /Christofer – din Copywriter