Kontakta mig för att komma igång med Bannerannonsering & RTB

Bannerannonsering som tar kunderna till din hemsida

Vänta inte på att kunderna ska hitta dig. Med effektiv bannerannonsering är det du som tar första steget och får potentiella kunder till din hemsida. Därför bör din annonsering reflektera ditt företag, dina produkter och tjänster på ett tilltalande sätt. Vi hjälper dig med det.

När vi tar hand om din bannerannonsering får du:

  • Banners med rörliga bilder och animationer som ökar antalet klick
  • Design som återspeglar din hemsida och ditt varumärke
  • Kärnfull text som är utformad i enlighet med dina specifika kampanjmål

Syns där dina kunder finns

Var finns din målgrupp? Vi ser till att dina bannerannonser syns där din målgrupp är aktiv på nätet. Det betyder att vi ämnesvis kan rikta in oss på flera olika hemsidor eller använda specifika sökord, så att du syns där du får bäst effekt.

Därför tycker jag om att jobba med bannerannonsering

Bild och text. Det är med dessa verktyg som man mer eller mindre skapar all bannerannonsering, och det är inte så lite det. Jag blir ständigt förvånad över hur bild och text skapar en ny dimension i marknadsföringen. Inte så konstigt att bannerannonsering är så fruktansvärt kul att hålla på med!

Bannerannonsering ger också ett ytterligare djup i våra kunders marknadsföring. När det gäller branding har jag sett hur effektiv denna annonsering varit i många kampanjer. Vid rätt tillfällen och med rätt projekt ger bannerannonsering väldigt bra utslag. Och riktigt vassa resultat uppnås när man har rätt mål och inriktning redan från start.

/ Caroline – din Marknadsassistent