Vår Vision: Vi ska inte förlora en enda kund

Vi ska alltid leverera tjänster och service av högsta kvalitet

Smarter Marketing är en digital mediebyrå. Som Google Partner har vi Google Certifierad personal som regelbundet utbildas direkt av Google. Vi är 30 marknadsföringsexperter med huvudkontor i Stockholm och med lokala representanter runt om i landet, bland annat i Göteborg, Trollhättan, Vänersborg, Skellefteå och Uddevalla.

Vi är din marknadsavdelning

Det betyder att vi sköter din digitala marknadsföring och skapar även hemsidor och webbshoppar. Precis som en ”vanlig marknadsavdelning” besitter vi all kompetens du behöver, så att du slipper ha den in-house. Det blir mer kostnadseffektivt för dig som har ett litet eller medelstort företag. Och för dig som har ett större företag finns möjligheten att välja hjälp inom enstaka expertområden som du saknar.

Idag hjälper vi fler än 600 företag i många olika länder och branscher att ta reda på vad som faktiskt genererar affärer och att sedan effektivt marknadsföra sig. Det gör vi genom lokala projektledare som anpassar din marknadsföring lokalt där dina kunder befinner sig. Med oss blir digitalt mer lokalt.

Samuel Sylvander

VD

Gustav Tholcke

Säljchef

Isaac Sylvander

VD Soulmate

Markus Deniz

Marknadschef

Våra värderingar: Service, Kvalitet, Kompetens, Glädje, Kommunikation

Det är våra värderingar vi bygger vår verksamhet kring

Vår Historia

timeline_pre_loader

2003

Google lanseras i Sverige och Samuel börjar omgående utbilda sig i och använda sig av Google AdWords.

2009

Samuel, Isaac och Fredrik Stark sitter på Samuels vind, bland en hel del byggmaterial och isolering (det var en råvind), och börjar utveckla vårt första system som senare skulle komma att kallas för Smarter Marketing. Namnet Smarter Marketing var nu fött!

2009

Media Motorway och mediabyrån Maze Media går ihop. Samuel tillträder som VD för Maze Media Group. Inom ca.1 år är vi ca 70 medarbetare.

2009

Isaac blir certifierad av Google för första gången.

Självklart kommer vår personal framöver att vara certifierade i Googles tjänster, detta då kvalitet är ett nyckelord för oss.

2010

Vi flyttar ut från vinden och in på våning 10 i Hötorgsskrapa nummer 4 på Mäster Samuelsgatan 42 i Stockholm City.

2010

Vi lanserar systemet Smarter Marketing som är det första i världen som optimerar en kunds budget mellan olika marknadsföringskanaler beroende på vad som ger bäst resultat för stunden. Systemet blir snabbt väldigt uppskattat hos våra kunder.

2012

Vi växer & byter till större lokal på våning 3 på Mäster Samuelsgatan 42.

2012

Samuel och Isaac besöker Facebooks Europakontor i Dublin där vi får en privat guidad tur av vår kontaktperson Siam (3:a från vänster). Uppe från taket på byggnaden ser vi Googles kontor en bit därifrån. Vi får även, som tredje företag i Sverige tillgång till Facebooks API.
Samuel och Isaac besöker Facebook

2012

Samuel och Isaac blir inbjudna att besöka Googles HQ i Europa. Även här får vi en privat guidad tur av vår kontaktperson Thorbjörn. Vi blir som ett av Sveriges första företag Google Partner.
Samuel och Isaac besöker Google HQ Europa
Smarter Marketing

16 juli 2014

Gustav Tholcke, en av våra eminenta säljchefer, blir stolt delägare av Smarter Marketing Sweden AB.

gustav tholcke

1 Januari 2015

Vi har växt ur våra lokaler och flyttar in på Gustavslundsvägen 137 på Alviks Strand.

1 November 2015

Vi startar vår agentverksamhet med Andrej som agentchef.

andrej

1 maj 2016

Markus Deniz, ytterligare en av våra fantastiska säljchefer, blir nu även han, stolt delägare av Smarter Marketing Sweden AB.

Markus Deniz