Google
Som så många andra har jag Google som primär sökmotor samt emailleverantör. Används såklart orimligt många gånger per dag. Ett av få ställen där jag har AdBlock avstängt på eftersom jag inte sällan söker efter just företag, produkter och tjänster och AdWords är riktigt bra på att ge mig det jag letar efter.

Reddit
Minns när en vän visade mig reddit första gången för över 6 år sen. Det tog ett tag innan jag förstod storheten, framför allt störde jag mig på hur det såg ut. Men med tiden vande man sig vid utseendet och… ja, resten är väl numer internethistoria då Reddit är en av världens 100 populäraste webbplatser.

Stackoverflow
Stöter man på ett problem, en bugg i tredjepartsmjukvara eller vad som helst tekniskt relaterat så är chansen stor att någon annan har haft samma problem och frågat om det på stackoverflow.
(Obligatorisk xkcd:)
Wisdom of the ancients

Den fjärde sajten var svårare att välja… Jag favoriserar ingen nyhetssida utan brukar försöka titta in på alla för att få en mer nyanserad bild. Twitter använder jag men sällan webbtjänsten, samma sak med instagram. Tror att Reddit tagit över en hel del av mitt traditionella surfande, jag förlitar mig helt enkelt på det aggregerade och framröstade/kurerade innehåll som de olika underkanalerna tillhandahåller.

Ett bra exempel som ligger i tiden är det som händer i Ukraina just nu, reddit.com/r/worldnews och r/europe är fantastiska källor av information som levereras av både experter och folk på plats eller i närheten.

Samuel Sylvander

Samuel Sylvander

Samuel har varit VD och vice VD på flera mediebyråer under hans 22 år i branschen. Utöver det så har han även startat fler än 10 företag genom åren. Samuel har en gedigen erfarenhet av marknadsföring på internet.

11